Januari 2013

Onze Jet heeft bijna de leeftijd behaald van 9 maanden en zal dus binnenkort loops gaan worden. Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit zal verlopen, daar wij altijd reuen hebben gehad. Onze reuen zijn al geruime tijd geholpen dus er zullen geen vreemde rassen op de wereld gezet gaan worden. 

 

 

 

April 2013

Onze Jet is voor de eerste keer loops. Onze anderen honden vinden dit reuze interessant, wel leuk om te zien hoe dit allemaal verloopt. Wij hebben goede hoop op een zeer gezonde hond in de toekomst en hopen dan over een 2 jaar een leuk en gezond nest te kunnen fokken. Wij houden jullie op de hoogte!

 

 

 

Maart/april 2013

Eind Maart is Jet voor de eerste maal loops geworden. Het viel ons alles mee. Zien we verandering aan Jet,... ja, haar tepels zijn groter geworden.

27 April 2013: Jet heeft de jachtaanlegtest goed doorlopen vandaag. Wij zijn blij met het certificaat en de exterieur beoordeling!!

 

 

 

September 2013

Jet is voor de 2de maal loops geworden. Alles verloopt prima al is ze wat onstuimig. Zoals de plannen er nu voor staan zullen we alles in het werk stellen in 2015 een nest te gaan fokken. Dit hangt natuurlijk wel samen met een goede gezondheid van Jet.